Zveřejněno: 26.01.2024
Kategorie: Otázky a odpovědi

Nejčastější otázky a odpovědi I.

S jakými dotazy jsme se v posledním týdnu nejvíce potýkali naleznete níže a třeba tam bude i to, co vás zrovna zajímá!

Dovolal/a jsem se na servis telefonů?
Ano, u nás v iFruits servisujeme, opravujeme, telefony, ale i další elektronické zařízení jako např. tablety, notebooky, elektrické koloběžky, robotické vysavače nebo i herní zařízení.

Opravujete i jiné značky, než Apple?
Ano! Specializujeme se na zařízení značky Apple, ale opravujeme i Samsung, Xiaomi a další. 
Nebojte se zeptat, i s nedobytným Doogee jsme si poradili.

Máte tvrzené sklo na Samsung?
Ne, tvrzená skla na jiné značky než Apple nemáme skladem. Nicméně pokud si jej zakoupíte u konkurence, rádi vám ho za symbolickou částku nalepíme. Nebo vám rádi nabídneme hydrogelovou folii, kterou dokážeme vyříznout prakticky na jakýkoliv model telefonu.

Telefon mi nenabíjí, opravíte to?
Samozřejmě! V prvé řadě jej vyčistíme, jelikož ve většině případech spočívá problém v zaneseném vstupu a
konektor se tak nedostane ke kontaktům a nemůže nabíjet. Po vyčištění nabíjení vyzkoušíme a pokud problém bude nadále přetrvávat domluvíme se na opravě nabíjecího obvodu.

Opravujete i robotické vysavače?
Ano! Za poslední dobu se nám jich tu minimálně 5 protočilo a vždy jsme si poradili. Je jedno jaká značka to je, poradíme si s ETOu Rowentou, i CleanMatem. 

Aktualizoval jsem Xbox a nefunguje, co s tím?
Občas ty aktualizace nefungují ihned jak mají a je třeba ji provést jiným způsobem. Přineste nám jej a rádi se na to podíváme.

Přehřívá se mi Playstation, podíváte se mi na něj?
Podíváme! Problém může být v zaneseném vnitřku. Prach a cokoliv dalšího se tam bohužel dostane velmi rychle, a to může mít za následek přehřívání a špatnou odezvu PS. Vyčistíme jej, otestujeme a uvidíme jak bude PS fungovat.

Je lepší tvrzené sklo nebo folie? A co máte?
Tvrzené sklo chrání displej před prasklinami, poškrábáním i poškozením při pádu z přiměřené výšky. Předchozí generace fólií chránila obrazovky pouze protin poškrábání, ovšem hydrogelová fólie absorbuje i nárazy. Skládá se totiž z několika vrstev a střední vrstva je pouze hydrogel a díky tomuto řešení také chrání displej při pádu. Pokud víte, že vám telefon či tablet čas od času padá anebo máte děti, či jste často v „terénu“ doporučujeme určitě tvrzené sklo. V případě, že si dáváte velký pozor a tvrzené sklo vám nevyhovuje, hydrogelová fólie je jistota a plně dostačující.

Co je to ta hydrogelová folie? Nalepíte mi ji?
Hydrogelová folie je novodobá ochrana displeje mobilního telefonu nebo chytrých hodinek, nebo i zadní skleněné části mobilního telefonu. Předchozí generace fólií chránila obrazovky pouze proti poškrábání, tato folie i absorbuje nárazy. Hydrogelová fólie se totiž skládá z několika vrstev a střední vrstva je pouze hydrogel, díky tomuto řešení fólie také chrání obrazovku při pádu. Hydrogel dokonale absorbuje otřesy a šíří je po celém povrchu obrazovky, přičemž nenarušuje texturu jako v případě tvrzených skel. Další výhodou je automatická regenerace jemných škrábanců a povrch velmi příjemný na dotek. A nebojte, rádi vám ji nalepíme!

Máte tvrzené sklo i na Apple Watch?
Ne, tvrzené sklo na hodinky nemáme. Rádi vám ovšem nabídneme hydrogelovou folii, která displej hodinek také chrání při pádu či nárazu, díky jejímu složení z několika vrstev a střední vrstvy hydrogelu.